Свържете се с нас

Телефон

Австрия

+43 (0)732 257700

Контакт

Щастливи сме да отговорим на въпросите ви

>Контакт
assembly_technology_expert

Solutioneering

За KVT-Fastening, инженеринг на решенията означава да предложи на клиентите дългосрочен опит и максимално развитие и материали експертиза - във връзка с новаторски дух, надеждността на проекта и способността за планиране. Това е стабилната основа, на база на която предлагаме ефективни и безопасни решения за трудни задачи и нов дизайн. В този контекст нашите експерти ви съветват с компетентно познаване на тенденциите в материалите и най-съвременните техники за свързване.

Специални продукти

Независимо дали в конструирането на машини и съоръжения, прецизното инженерство, авиониката и космонавтиката, хидравликата, енергетиката или електротехнологиите, транспорта или технологията за автоматизация, се използват продукти, направени от KVT-Fastening, на всички места, където стандартните компоненти са неподходящи. Това може да се дължи на специални изисквания за тегло или геометрия на компонентите или за специални материали.

 

> Повече за специални продукти

Концепции за системи и автоматизация

В KVT-Fastening идеалният продукт се допълва от компоненти като машини, инструменти, интеграция на процеси, услуги и автоматизация в персонализиран общ пакет. Като активен инициатор, KVT-Fastening подпомага клиентите си от етапа на планиране до разработването и изпълнението при решаване на трудни проблеми, както и при избора на най-добрите отделни компоненти.

 

> Повече за Концепции за системи и автоматизация

Contact Icon Свържете се с нас

С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.