Свържете се с нас

Телефон

Австрия

+43 (0)732 257700

Контакт

Щастливи сме да отговорим на въпросите ви

>Контакт
ATE-Main-Banner

Assembly Technology Expert

От момента, в който започнете да разработвате нов продукт, нашите експертни услуги по монтажни технологии предоставят най-интелигентното решение за всички възможни предизвикателства при закрепването.

Използването на тристепенната методология помага да намалите времето за производство и значително да намалите разходите.

  • Design  – фокусиране върху закрепване на фуги за проектиране на перфектни продукти
  • Optimize  – усъвършенствайте процеса на закрепване до съвършенство
  • Educate – станете експерт в науката за закопчаване

Expert Walk

Усъвършенствайте продукта си, като изследвате производствения си процес. Инспектирайте работните си станции и монтажните линии, анализирайте закрепващи елементи и в крайна сметка оптимизирайте процесите си на сглобяване и инструментите, използвани в производството.

Наличието на подходящия тип крепежни елементи за вашия продукт е от съществено значение. Експертната разходка, базирана на познанията в бранша от Gemba-Walk, Walk-the-line процесите и т.н., прави точен поглед какво се случва в производството.

> Повече за Expert Walk

Expert Education

Развийте вътрешни знания и умения в индивидуални обучителни сесии за инженерни принципи, приложения, крепежни елементи и технология на сглобяване.

Като инженер вие сте ключът към безопасен и надежден продукт. Добавете към вашия опит с задълбочени познания за технологията за закрепване, за да започнете да подобрявате качеството на вашите продукти днес. Възползвайте се от различни формати на персонализирано обучение. На лични семинари се възползвате от практически практически подход. Интерактивното обучение с уеб семинари може да се проведе лесно на нашите бюра.

 

> Повече за Expert Education

Expert Teardown

Един единствен винт може да има огромен ефект! Открийте неочаквания потенциал на вашите продукти, като се концентрирате върху крепежните елементи и фугите.

Наличието на най-доброто решение за закрепване е от решаващо значение за вашия успех и разходите за жизнения цикъл на продукта (LCC). Вземете най-доброто по отношение на разходите и безопасността. Експертите разглобяват продукта на отделни части и скрепителни елементи. Анализирайки сложността на интерфейса, нашите технически специалисти изследват всеки инч, за да разберат функционалността и да намерят потенциали за спестяване на разходи и подобрения в качеството и надеждността.

 

> Повече за Expert Teardown

Expert Design

Проектирайте своя продукт, като се фокусирате върху крепежни елементи от самото начало. Познанията на Bossard относно методологиите за сглобяване, закрепването на фуги и техническите ресурси могат да променят играта за вашия успех на продукта.

Експертният дизайн ви позволява постоянно да повишавате качеството на крайния си продукт с препоръки за материали и оптимизирани условия за сглобяване или с прототипиране. Въз основа на познанията за 3D прототипиране и CAD големи данни.

 

> Повече за Expert Design

Expert Test Services

Спазването на най-високите стандарти за качество играе важна роля в много области на технологията за закрепване. Bossard посреща това предизвикателство с 14 акредитирани лаборатории за тестване по целия свят.

Отговорете на стандартите за качество с щателен тест на вашия прототип и продукти. Възползвайте се от нашите инженерни лаборатории и най-модерните съоръжения за измерване и изпитване, със сертификат ISO / IEC 17025. Намалете рисковете си с осигуряване на качеството чрез качествени лабораторни услуги.

 

> Повече за Expert Test Services

Expert Assortment Analysis

По-малкото различни крепежни елементи в един продукт намаляват разходите. Следователно рационализирането на крепежните елементи и рационализирането на спецификацията на материалите (BOM) води до голям потенциал за спестяване на разходи.

Само 15% от общите разходи за използване на закопчалка произхождат от самата закопчалка. Останалите 85% идват от обществени поръчки, логистика, подготовка за монтаж и други дейности. Този факт прави рационализацията на частите от решаващо значение за общите разходи за притежание на вашия продукт.

 

> Повече за Expert Assortment Analysis

Contact Icon Свържете се с нас

С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.