Свържете се с нас

Телефон

Австрия

+43 (0)732 257700

Контакт

Щастливи сме да отговорим на въпросите ви

>Контакт
page teaser experience center

Център за натрупване на опит на компанията „Кей Ви Ти“ в гр. Линц

Очакваме лично да ни посетите в разположения на 1600 км. м. Център за натрупване на опит на „Кей Ви Ти“, в който са изложени иновативните решения за закрепване и монтаж.

Относно Центъра за натрупване на опит

Нашият Център за натрупване на опит беше официално открит на 30.06.2022. Клиентите, доставчиците и търговските партньори бяха поканени да посетят сградата на Центъра в гр. Линц.

На площ от 1600 квадратни метра бяха разположени щандове за продуктови иновации и инженерингови услуги. На всеки един щанд посетителите имаха възможността да докоснат и почувстват крепежните елементи, както и лично да изпробват монтажното оборудване.

Във видеото ще откриете допълнителни разяснения от нашите експерти за техните области, а също и отзиви от нашите гости.

В нашия Център за натрупване на опит вече можете да резервирате Технически ден, за да се възползвате от нашия опит в различни теми на закрепването. 

Резервирайте Технически ден

> Какво представлява Техническия ден?

> Още за събитието по откриването на Центъра за натрупване на опит на „KVT“

Шоурум за монтаж на интелигентна фабрика

В шоурума за монтаж на интелигентна фабрика ще разберете колко е лесно да напътствате всеки един работник в хода на процеса по сглобяване с помощта на цифрови и интерактивни инструкции, благодарение на които се избягват грешки при сглобяване и се увеличава проследимостта чрез използване на свързани смарт устройства с предварително зададени параметри.

Ще видите също така как колаборативните роботи оказват съдействие при процеса на сглобяване, за да облекчат работното натоварване на работника, и как системата за избор на светлина помага за избягване на грешките и за намаляване на времето, което работника прекарва в търсене на дадена част.

Всичко това вие ще можете да преживеете лично в шоурума за монтаж на интелигентна фабрика, а нашият приложен инженер Кристиан Ленер с удоволствие ще ви разходи из работната станция.

> Запазете си среща с Кристиан

Експертни тестови услуги

В Центъра за натрупване на опит на „Кей Ви Ти“ в гр. Линц ние предлагаме на нашите клиенти следните експертни тестови услуги:

  • Тест за изтегляне 
  • Тест за изтласкване 
  • Тест за изключване на въртящия момент 
  • Тест за срязване 
> Изтеглете листовката за експертни тестови услуги

Експертни услуги по разрушаване

Този вид услуги се извършват в главната зала на Центъра за натрупване на опит на „Кей Ви Ти“. Тук ние разглобяваме продуктите на нашите клиенти, анализираме крепежните елементи и отправяме към клиента предложение за спестяване на разходи и оптимизиране на монтажа.

> Още за експертните услуги по разрушаване

Технически ден

Центърът за натрупване на опит на „Кей Ви Ти“ предлага невероятни условия и възможности за преживяване на технически ден от страна на нашите клиенти. Този ден е напълно безплатен и включва 3 продуктови решения и 1 иновационна тема по ваш избор.

Планирайте техническия ден въз основа на вашите интереси и нужди, а ние ще се погрижим за организацията. В рамките на личния технически ден вие ще можете да се възползвате максимално от нашето ноу-хау и от практическия опит, натрупан при нас.

 

> към техническия ден

Интелигентна фабрична логистика

Възползвайте се от шанса да наблюдавате лично системата за интелигентна фабрична логистика в Центъра за натрупване на опит на „Кей Ви Ти“. Интелигентната фабрична логистика предлага дигитализирано управление на веригата за доставки на C-части. 

Благодарение на новите целокупни облачни услуги SmartBin и SmartLabel, общите преки и непреки разходи, както и производителността са издигнати на следващо ниво. 

 

> към интелигентната фабрична логистика

Мултиматериално заваряване

В качеството ни на изключителен и глобален дистрибутор ние предлагаме най-новата технология за закрепване в света: мултиматериално заваряване. Тя включва ултразвуков процес за частично втечняване на термопластичния закрепващ елемент с цел създаване на положително заключваща връзка в рамките на част от секундата. 

Съществуващата напълно автоматизирана машина ни позволява да предложим на нашите клиенти услуга за производство на прототипи или малки серии на части. Изживейте това лично в Центъра за натрупване на опит на „Кей Ви Ти“.

 
> Още за мултиматериалното заваряване