Свържете се с нас

Телефон

Австрия

Тел.: +43 732 257700

Контакт

Щастливи сме да отговорим на въпросите ви

>Контакт
page teaser experience center

Център за натрупване на опит на компанията „Кей Ви Ти“ в гр. Линц

Очакваме лично да ни посетите в разположения на 1600 км. м. Център за натрупване на опит на „Кей Ви Ти“, в който са изложени иновативните решения за закрепване и монтаж.

Шоурум за интелигентни фабрики

Убедете се сами как изглежда дигитализираната монтажна станция, способна да повиши сигурността и производителността на процеса, и как роботът помага за постигане на оптимизация.

В изложбената зала на интелигентната фабрика ще можете да изпробвате цифровата станция за ръчно сглобяване и ще видите основните компоненти на пътя към Фабрика 4.0.

 

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ОБИКОЛКА НА ШОУРУМА

 

Експертни тестови услуги

В Центъра за натрупване на опит на „Кей Ви Ти“ в гр. Линц ние предлагаме на нашите клиенти следните експертни тестови услуги:

  • Тест за изтегляне 
  • Тест за изтласкване 
  • Тест за изключване на въртящия момент 
  • Тест за срязване 
> Изтеглете листовката за експертни тестови услуги

Експертни услуги по разрушаване

Този вид услуги се извършват в главната зала на Центъра за натрупване на опит на „Кей Ви Ти“. Тук ние разглобяваме продуктите на нашите клиенти, анализираме крепежните елементи и отправяме към клиента предложение за спестяване на разходи и оптимизиране на монтажа.

> Още за експертните услуги по разрушаване

Технически ден

Центърът за натрупване на опит на „Кей Ви Ти“ предлага невероятни условия и възможности за преживяване на технически ден от страна на нашите клиенти. Този ден е напълно безплатен и включва 3 продуктови решения и 1 иновационна тема по ваш избор.

Планирайте техническия ден въз основа на вашите интереси и нужди, а ние ще се погрижим за организацията. В рамките на личния технически ден вие ще можете да се възползвате максимално от нашето ноу-хау и от практическия опит, натрупан при нас.

 

> към техническия ден

Интелигентна фабрична логистика

Възползвайте се от шанса да наблюдавате лично системата за интелигентна фабрична логистика в Центъра за натрупване на опит на „Кей Ви Ти“. Интелигентната фабрична логистика предлага дигитализирано управление на веригата за доставки на C-части. 

Благодарение на новите целокупни облачни услуги SmartBin и SmartLabel, общите преки и непреки разходи, както и производителността са издигнати на следващо ниво. 

 

> към интелигентната фабрична логистика

Мултиматериално заваряване

В качеството ни на изключителен и глобален дистрибутор ние предлагаме най-новата технология за закрепване в света: мултиматериално заваряване. Тя включва ултразвуков процес за частично втечняване на термопластичния закрепващ елемент с цел създаване на положително заключваща връзка в рамките на част от секундата. 

Съществуващата напълно автоматизирана машина ни позволява да предложим на нашите клиенти услуга за производство на прототипи или малки серии на части. Изживейте това лично в Центъра за натрупване на опит на „Кей Ви Ти“.

 
> Още за мултиматериалното заваряване