Свържете се с нас

Телефон

Австрия

+43 (0)732 257700

Контакт

Щастливи сме да отговорим на въпросите ви

>Контакт

За нас

KVT-Fastening е специалист по висококачествени, специални крепежни приложения и предлага инженерни решения, базирани на широкото портфолио на водещите производители на пазара.

Авангарден опит в иновативни крепежни технологии

Високопроизводителните решения от KVT-Fastening се използват, когато абсолютната безопасност и надеждност на крепежите са от съществено значение. Тези малки, но изключително устойчиви компоненти играят ключова роля там, където е най-важно – дали в електрониката и енергийния сектор, в автомобилната и транспортната индустрия, в авиацията и космическата индустрия, в машиностроенето и строителството, в прецизното инженерство или медицинското оборудване.

 

Инженерното решение – винаги най-доброто решение в ума
KVT-Fastening не само доставя стандартни продукти и индивидуални компоненти, но също така осигурява близка и активна поддръжка на клиентите в търсенето на идеалните решения, особено когато трябва да бъдат изпълнени специфични изисквания. Това портфолио е допълнено от набор от иновативни инструменти и машини, както и, при необходимост, интегрирането в автоматизирани серийни производствени работни процеси.

 

За превъзходна кохезия в крепежната технология
В областта на крепежната технология, нашата глобална мрежа и непрекъснатото разширяване на KVT-Fastening гарантират най-доброто в техническите консултантски услуги, благодарение на висококвалифицираните инженери с дългогодишен опит, технологично ноу-хау и контрол на разходите както за местни, така и за международни клиенти. При KVT основният фокус попада не е само върху отделните продукти, а върху най-доброто решение за клиента.

 

KVT-Fastening накратко:

 • Водещи международни специалисти по висококачествени и специални крепежни приложения.
 • Пазарен фокус: Германия, Австрия, Швейцария, Централна и Източна Европа.
 • 255 служители в цялата група
 • Главен изпълнителен директор: д-р Франк Хилгърс.
 • Три основни логистични центрове: Dietikon (CH), Illerrieden (D) и Pichling / Linz (A).
 • 25 000 активни клиенти.
 • Повече от 70 000 продуктови позиции.
 • Продуктово портфолио, включващо над 50 установени марки
 • Проверка на качеството
 • Сертифициране за качество по ISO 9001 / ISO 14001
 • Достъпно за клиентите продуктово обучение
 • Обширни тестове, като корозионен и изпитване със солена мъгла, тестово натоварване, якост на опън, твърдост и молекулярно тестване.
 • Изпълнение на специфични клиентски изисквания за баркодирани опаковки: от малки количества и насипни опаковки до палети и доставка на Евроконтейнери.
 • Електронни поръчки
 • Електронен магазин
 • Поддръжка на ЕОД
 • Съвместим с VDA стандартен трансфер на данни

 

Дивизията KVT-Fastening бе придобита от Bossard Group

От 1.12.2012 г. Bossard Group е поела департамента за крепежни технологии на KVT Group. Този отдел действа като независимата компания KVT-FASTENING. Като водещ специалист в международен план, този отдел предлага качествени индивидуални компоненти и специфични за клиента решения за приложения в различни индустриални сектори.
Bossard Logo
Bossard Group съществува от 1831 г. и понастоящем се управлява от седмо поколение от същото семейство. Компанията е водещ доставчик на интелигентни решения за индустриални крепежни технологии. Обхватът обхваща продажбите в световен мащаб, техническото консултиране (инженеринг) и логистиката на крепежните технологични компоненти. Техните клиенти включват местни и многонационални промишлени компании, на които Bossard помага с техните решения да се постига по-високо ниво на производителност . Bossard е регистрирана на борсата SIX Swiss.

Компетенциите на KVT-Fastening, особено в решаването на проблеми в страните от Централна Европа – Германия, Швейцария и Австрия, повишават значително портфолиото на Bossard. Заедно с компетенциите на Bossard Group в управлението на стоките, логистиката на частите от група „C“, доставката на специални части и процеса на консултиране, на пазара има много нови възможности, които ще направят KVT-Fastening още по-силна. Компанията има три основни логистични центрове в Dietikon (CH), Illerrieden (D) и Pichling / Linz (A).

 

Клиентите се възползват от разширяването на компетенциите в индустриалните крепежни технологии и от оптимално подобреното портфолио от продукти и услуги благодарение на това стратегическо придобиване.

Contact Icon Свържете се с нас

С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.