Свържете се с нас

Телефон

Австрия

+43 (0)732 257700

Контакт

Щастливи сме да отговорим на въпросите ви

>Контакт
assembly_technology_expert

Услуги

Независимо дали при избора на перфектното решение, ефективното му приложение или при допълнителни проблеми, свързани с крепежната технология, в KVT-Fastening клиентите получават изчерпателна поддръжка.

Ремонтни услуги

Ако машина или инструмент дефектират, сервизният екип на KVT-Fastening ви гарантира бърз ремонт. В някои страни се поддържа запас от машини, който се дава под наем при поискване.

> Свържете се с нас

Семинари и квалификационни курсове

Като експерти с богат опит в много сектори, въвеждащите курсове и обучението на място, предлагани от KVT-Fastening, дават на клиентите възможност да изяснят отделни въпроси директно с нашите конструктори на инструменти и производствения отдел.

> Свържете се с нас
KVT Tech Day

Tech-Day

Ние ще осигурим "Технически семинар" във вашето предприятие. След това специалистите ни ще дадат на вас и вашия персонал индивидуални отговори и съвети по конкретни въпроси.

> прочети повече

Solutioneering

Висококвалифицираните експерти на KVT-Fastening анализират дадената задача. Въз основа на доброто разбиране на проекта, те разработват идеални решения, които са икономични, ефективни и безопасни.

> прочети повече

3D-данни

За много крепежи, KVT-Fastening ще предостави на своите клиенти 3D-данни, които лесно могат да бъдат интегрирани в CAD приложения.

> прочети повече

Даунлоуд център

В своя даунлоуд център KVT-Fastening предоставя на разположение на своите клиенти изчерпателна селекция от ноу-хау по различни аспекти на технологията за закрепване.

> прочети повече

Логистични системи

Bossard SmartBin и SmartLabel са интелигентни логистични системи, които следят складовите наличности с пълна надеждност и осигуряват автоматично попълване на запасите. Онлайн система предава данните на сървъра на Bossard и това, ако е необходимо, задейства поръчка. Тези системи осигуряват бърза и лесна наличност на крепежи, докато производството работи.

> прочети повече