Свържете се с нас

Телефон

Австрия

+43 (0)732 257700

Контакт

Щастливи сме да отговорим на въпросите ви

>Контакт

Индустриални сектори

Крепежните елементи на KVT-Fastening се използват успешно в много различни индустрии.
AUTOMOTIVE

АВТОМОБИЛНА ИНДУСТРИЯ

В автомобилната индустрия KOENIG-EXPANDER® се използва в много различни области и системи, например, в двигателя, скоростната кутия или задвижващата система. Портфолиото на KVT-Fastening предлага също различни решения за бранша, например, където е необходимо свързването на различни материали, като във въздушната възглавница или в електронните системи.

CONSTRUCTION INDUSTRY

СТРОИТЕЛНА ИНДУСТРИЯ

Съвременната архитектура изисква неконвенционални технологии и продукти за свързване. Решенията на KVT-Fastening изпълняват всички изисквания по отношение на стабилност и устойчивост на корозия, като същевременно отчитат и естетическите аспекти.

ELECTRICAL ENGINEERING

ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕРСТВО

Провеждащи или изолиращи KVT-Fastening са проектирани за оптимална безопасност в електротехниката и електрониката. Водещи производители и доставчици на контролно и комутационно оборудване разчитат на експертизата на KVT-Fastening.

ENERGY

ЕНЕРГЕТИКА

Алтернативните енергийни източници стават все по-важни за гарантиране на бъдещите ни енергийни нужди. Персонализирани решения и подходящо монтажно оборудване от KVT-Fastening осигуряват бързи връзки и перфектна достъпност.

PRECISION ENGINEERING

ПРЕЦИЗЕН ИНЖЕНЕРИНГ

В сегмента на микромеханиката стандартните продукти често са твърде обемни, тежки или заемат твърде много място. KVT-Fastening предлага специализирана гама продукти за прецизно и безопасно използване в този сегмент.

FLUID POWER

ХИДРАВЛИКА И ПРОМИШЛЕНОСТ

KOENIG-EXPANDERS® са водещата в света система за затваряне на технологични отвори в интегрирани хидравлични схеми. Флуидната технология KOENIG-EXPANDER® се използва в широк спектър от приложения, например в машиностроенето.

AEROSPACE

АВИАЦИЯ и КОСМОНАВТИКА

Изискванията на авиационната и космическата индустрия са особено строги: абсолютна надеждност в комбинация с ниско тегло и изключителна якост при екстремни условия. KOENIG-EXPANDER® намират приложение например в спирачните хидравлични систем,и в колесниците и управлението, но също така и други продукти от широкото портфолио на KVT-Fastening отговарят на тези изисквания.

MECHANICAL ENGINEERING

МЕХАНИЧЕН ИНЖЕНЕРИНГ

Специалните крепежни елементи осигуряват висока надеждност и ефективни работни процеси в машиностроенето. В допълнение към стандартните продукти, KVT-Fastening предлагат и индивидуални решения за тази индустрия, както и продуктова поддръжка.

MEDICAL EQUIPMENT

МЕДИЦИНСКО ОБОРУДВАНЕ

Медицинската и здравна индустрия има много строги спецификации, когато става въпрос за материали и решения за свързване. KVT-Fastening е партньор на водещи производители на диагностично, терапевтично, хирургично, стоматологично и оптично оборудване и инструменти от много години.

Offshore_

КОРАБОСТРОЕНЕ

Агресивните предизвикателства на морското приложение са посрещнати от устойчиви на корозия KOENIG-EXPANDER® продукти, например, за свързване в сондажни уреди и траулерни устройства. Голямо разнообразие от решения за свързване се използва във вътрешното корабоплаване.

TRANSPORTATION

ТРАНСПОРТ

Известни производители на транспортни средства и системи разчитат на крепежните системи на KVT, за да гарантират оптимална безопасност и надеждност.