Свържете се с нас

Телефон

Австрия

Тел.: +43 732 257700

Контакт

Щастливи сме да отговорим на въпросите ви

>Контакт

KVT-Fastening семинар - нашето ноу-хау във вашата компания

Инженеринговите решенията - нашата философия е да ви предложим всичко, за да гарантираме, че можете да произвеждате продукта си възможно най-ефективно и ефикасно. Ние не просто започваме да действаме, когато се стигне да самите крепежни елементи, ние се включваме много по-рано.

Нашите експерти могат да посъветват вас и вашите колеги по отношение на конструкция, материали, техники на съединяване, крепежни решения, надеждност на процеса, области на приложение, промени в температурата и натоварването и други индивидуални въпроси, които са от решаващо значение за вашия успех.

 
Inhouse-show_two-column_1
Inhouse-show-two-column_2

Резервирайте нашите експерти за вашия семинар!

Ние идваме при вас за вашия семинар. Ние дадем на вас и  вашите служители индивидуални съвети по конкретни въпроси. Щастливи сме да включим специален семинар за нашите продукти за вас.

Какво има за мен?

 • Практически не се изисква време и организация
  Нашите експерти идват при вас. Всичко, което трябва да направите, е да осигурите подходяща стая, да информирате на служителите си за събитието и да им позволите да вземат участие.
 • Без разходи, без риск
  За Вас няма разходи свързани със семинара.
 • Незадължителни
  Вие не се ангажирате с нищо чрез тази услуга.
 • Опознайте ни лично
  Телефонът и електронната поща не могат да заменят личния контакт. Попитайте а всичко, което винаги сте искали да знаете... независимо дали е от общ характер или специфично за проекта.
 • Специфични предимства
  За разлика от публичното шоу, ние можем да предоставяме индивидуални съвети за конкретни проекти и продукти. Ние сме там за вас и можем да приспособим нашите услуги към нуждите на различни групи служители. Преобладаващо положителната обратна връзка от предишни семинари потвърждава добавената стойност за нашите клиенти.
Inhouse-show-two-column_3

Как работи това?

1. Свържете се с нас
Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси и да ви обясним нашата система семинари.

2. Поясняваме подробностите
Обсъждаме вашите специфични изисквания, включително приложения и продукти на фокус, изисквания за семинари и др. и основните договорености като датата, наличните помещения и др.

3. Персонализирана покана
Ще ви изпратим персонализирана покана с точни подробности за семинара. Можете да я разпечатате за публично показване или да я изпратите по имейл на колегите си, така че всички да знаят за предстоящото събитие.

4. Доставка на оборудване
В подходящо време преди датата на събитието, ние ще ви изпратим палет с мостри на продукти и друго оборудване за семинара. Моля, дръжте този палет близо до шоу-рума за удобство на нашите служители.

5. Самият семинар
Нашите служители от KVT-Fastening ще се погрижат за организацията и провеждането на събитието във вашите помещения.

6. Връщане на оборудване
Нашият местен представител на KVT-Fastening ще опакова оборудването обратно на палета и ще постави етикет за връщане. Нашите превозвачи ще го вземат и ще ни го върнат.

Contact Icon Свържете се с нас

С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.