Свържете се с нас

Телефон

Австрия

Тел.: +43 732 257700

Контакт

Щастливи сме да отговорим на въпросите ви

>Контакт

Когато стандартна част не работи - специални части чрез чертеж

Независимо дали става въпрос за строителство на машини и съоръжения, прецизно инженерство, авионика и космическа техника, хидравлика, енергетика или електротехнологии, транспорт или технологии за автоматизация, части, направени от KVT-Fastening от чертежи, се използват на всички онези места, където стандартните компоненти са неподходящи за определени изисквания. Това може да се дължи на специални изисквания за тегло или геометрия на компонентите или специални материали.
Custom parts
solutioneering

Персонализирани части

Частите се завъртяха и смилаха
Отстраняване на стружки чрез струговане, фрезоване и пробиване на строителни компоненти с високи стандарти, изисквани за форма и допустими отклонения.

  • Материали: стомана, неръждаема стомана, нежелезни метали, специални материали
  • Числа: този производствен метод е подходящ както за прототипи, така и за малки и по-големи производствени серии. В идеалния случай обаче производствената стойност ще варира между няколкостотин и няколко хиляди части.

Щамповани и пресовани части
Дисковете, заключващите елементи и много други строителни компоненти се произвеждат с технология за щамповане и пресоване.

  • Материали: стомана, неръждаема стомана, нежелезни метали, специални материали
  • Номера: малки или големи производствени серии, в съответствие с размерите, геометрията на частите и дизайна на необходимите инструменти.

Нашата услуга

Специални разработки и специални решения
Освен широката ни гама от продукти на KVT по имена на домакинствата, ние ви предлагаме и специални разработки и специални решения. Благодарение на дългогодишния опит на нашите експерти с всички видове закрепващи технологии, ние можем да бъдем на ваша страна, за да ви насочим надеждно през вашия индивидуален проект.

Всички под един покрив
Вие формулирате вашите специфични изисквания, ние определяме производствения процес според вашите изисквания и от нашето световно портфолио от производители избираме най-подходящия за вашите нужди. Вашата полза е, че получавате всичките си решения за закрепване от един източник и печелите от сигурни процеси и технологии на най-високите нива на качество, с които сте свикнали.

Custom Parts

Contact Icon Свържете се с нас

С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.